Allergie

Allergie kan een probleem zijn in je leven. Kun je bepaalde dingen niet meer doen omdat je zelfs vermoeid raakt door je allergie?

Met hypnose zijn vele allergie├źn te verhelpen.

Als je de allergie niet bekijkt als een allergie, maar als gedrag dan is het veranderbaar.

G

Gedrag is de actie of reactie op iets van buitenaf. Het gedrag kan bewust of onbewust, openlijk of heimelijk, en vrijwillig of onvrijwillig zijn. Over het algemeen hebben de organismen met complexe zenuwstelsels een grotere capaciteit om nieuwe reacties te leren en zo hun gedrag aan te passen. (Wikipedia).

Gedrag kun je aanleren en dus ook afleren.

Natuurlijk is hypnose geen wondermiddel, maar het kan zeker helpen om bepaalde allergie├źn te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Laat je informeren of jouw allergie verholpen kan worden doormiddel van hypnose.

WhatsApp chat